Čo to o erotickej tantra masáži

Nemusíte byť skúseným znalcom masáží a nemusíte sa nimi zaoberať ani príliš teoreticky na to, aby ste si ich vedeli vychutnať. A možno tiež tušíte, že nielen vo svete, ale už aj u nás na Slovensku existuje niekoľko typov masáží a k nim zodpovedajúcich salónov. Pritom každý z nich ponúka iný zážitok a dokonca môžu byť zážitky rôzne aj pri tej istej masáži, avšak poskytované iným salónom či inou masérkou.

Vhodným príkladom sú erotické alebo tantrické masáže. Tieto môžu poskytovať súkromné tantra masérky, takisto sú poskytované v sex ponukách na erotickom portáli a senzualne masaze bratislava https://bratislavatantra.sk/tantricka-masaz/ sú tiež dostupné v špecializovanom tantra salóne. To znamená- iné prostredie a pravdepodobne aj trochu odlišná skúsenosť. A veľký otáznik a vlastne úvaha bežných záujemcov tiež spočíva v tom, v akej intenzívnej miere sa tam či tam pracuje s erotikou a sexuálnymi energiami.

žena na masáži

A aj k tejto vecnej úvahe v praxi vznikajú rozdiely. Povedzme si na rovinu, že dobrá tantra masáž je zvyčajne aj o uvoľnení sexuálnych blokov, v mnohých prípadoch je to jej primárny úkon. Niekde sa ale tomu pozornosť venuje viac, inde menej, dokonca sa k dosiahnutiu toho využívajú rozdielne tantrické či erotické masážne techniky. Každá forma tohto odvetvia to pritom vidím trochu inak:

V prípade záujmu, minimálne toho teoretického, určite natrafíte na video alebo textové rozhovory či ponuky súkromných tantra masérok, ktoré tvrdia, že v ich prípade nejde o žiadnu platenú erotickú službu, ale len o praktizovanie zaužívaných postupov pri tantra masážach.

Na opačnej strane, ak by ste ju chceli zažiť prostredníctvom ponúk erotických privátov, tam je pochopiteľne hlavná priorita sexuálne vzrušenie a vyvrcholenie, samotná masáž je viac menej len príjemné spestrenie zážitku.

nahá žena na posteli

Akýmsi najlepším kompromisom je návšteva tantrického salóna, ktorý ponúka výber z niekoľkých tantra masážnych praktík, zákazník je vopred oboznámený s tým, čo si vybral a určovať si môže tiež sexuálnu intenzitu masáže, v akej miere mu je komfortná.

  • V ponuke sú dostupné masážne praktiky ako pre úplných začiatočníkov, tak aj pre pokročilých.